Magazines / Nr 02 2019

Nr 02 2019

Met beide voeten op de grond

Beste lezer,

Heerlijk, op een vroege zomerochtend met de blote voeten door het gras lopen. De zachte druppels op je huid, de verkoelende dauw en een verse kop koffie. Zo start je de dag meteen optimaal. Het goede nieuws? Je geniet het hele jaar door van een ochtend vol energie en met beide voeten op de grond. Letterlijk. Tenminste als je de goede match realiseert tussen vloeren en bewoners, tussen interieur en levensstijl. In deze editie van Vloervak vind je als professional weer heel wat inspiratie en innovatieve producten om je klant te begeleiden bij die belangrijke zoektocht. Zodat zij, dankzij jouw werk en deskundig advies, hun volgende ochtenden beter starten.

Van praktische, flexibele terrasdragers tot multi-inzetbare voegmortel en van flinterdunne marmerplaten tot vinylvloeren met realistische houtlook: je vindt ze allemaal terug, pagina na pagina. Voor elke stap en toepassing verzamel je tips. Want enkel door ieder aspect bij de realisatie van een nieuwe vloer de nodige aandacht te geven, bekom je een perfect eindresultaat. Inclusief tevreden klant en grote voldoening voor jezelf. En dat hoeft niet per se meer inspanning en tijd te kosten. Maak handig gebruik van modern materieel, zoals de snoerloze stofzuiger van DeWALT of de accu-compressor van Matabo. In je eigen atelier of onderweg. Je leest er verderop alles over. Wij zijn alvast fan.

Benieuwd naar nog meer verrassende technieken en vernieuwende materialen? It’s your lucky day. In het najaar staat er met de VT Wonen & Designbeurs nog een mooie gelegenheid op de agenda. Bij onze noorderburen in Amsterdam ontdek je van 1 tot en met 6 oktober onder meer de nieuwste aanvullingen in het No Limit-gamma van badkamerspecialist Detremmerie. Ook merken als Bloomon, COREtec, Hansgrohe en Floorify stellen er hun nieuwste producten en realisaties voor. En geniet gerust ook even van de unieke sfeer langs de Amsterdamse grachten. Het is de ideale manier om alle opgedane indrukken tijdens VT te laten bezinken. Een kroket uit de muur is optioneel. Smakelijk!

Geniet in afwachting van je eventuele Amsterdamse avontuur al even in eigen streek met deze Vloervak in de hand. We wensen je veel leesplezier en creatieve ideeën!

Stephanie Demasure

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: