Magazines / Nr 03 2019

Nr 03 2019

Ontspannen met boeiende lectuur

Beste lezer,

Stilletjes aan tovert iedereen de kerstboom boven, hangen de lichtjes op en liggen de dekentjes in de zetel. Klaar om er een knusse en warme kerstperiode van te maken met onze vrienden en familie. Drukke dagen, dat zijn het zeker. Maar ze geven ongelofelijk veel voldoening. Toch kan het ook deugd doen om je tijdens die drukte even terug te trekken en een moment voor jezelf te scheppen. Zelfzorg is belangrijk, zeggen ze ons wel vaker in het nieuws. Schenk jezelf dus een lekkere kop thee in of neem een fris pintje uit de koelkast, kruip even in je luie zetel en geniet van deze editie van Vloervak.

In deze derde uitgave van 2019 gaan we dieper in op het creëren van een perfect binnen-klimaat. Misschien denk je nu automatisch aan goede ventilatiesystemen, luchtvochtigheid of isolatie. Maar ook aan de hand van vloerbekleding kunnen je klanten kiezen voor een ecologische en ‘gezonde’ leefomgeving. We informeren je door al even vooruit te kijken naar volgend jaar met een voorbeschouwing van Domotex 2020. De vakbeurs draait dit jaar rond het thema Atmysphere: vloerbekleding die een omgeving creëert die bijdraagt aan de gezondheid van de personen die de ruimte gebruiken.

Ook grote bedrijven zoals Microsoft vinden het nuttig om aan de hand van het interieur een gezonde werk- en leefomgeving te creëren. Daarom koos de computergigant bewust voor een duurzame LVT-vloer bij de inrichting van hun nieuwe kantoor op Brussels Airport. En Parador biedt dankzij haar Eco Balance Serie het perfecte evenwicht tussen ecologie, technologie en design. Of wat dacht je van het ecologische 4-in-1-vloerconcept van Meister, een vinylvloer zonder vinyl?

Voorts stellen we, zoals je gewoon bent van ons magazine, nog enkele nieuwigheden voor. Zoals de houten, watervaste vloer die in elke ruimte mogelijk is dankzij de technologie van COREtec®. En we tonen je ook nog de prachtige realisatie met natuursteen in De Kaleihoeve in Harelbeke. Een reportage die de meerwaarde van een duurzaam en kwalitatief product als natuursteen nog eens extra in de verf zet.

Veel leesplezier,

Anastasia Verleysen

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: